Varmepumpeservice i Thisted

En serviceaftale på din varmepumpe sikrer dig den mest effektive udnyttelse af din pumpe og energi

Varmepumper er både robuste og driftssikre, men de skal kontrolleres og vedligeholdes på samme måde som alle andre typer af varmeinstallationer. Derfor er det godt at have en serviceaftale, så du opnår den optimale effekt af for eksempel en luft til vand varmepumpen.

Værd at vide om varmepumper

Et årligt eftersyn er lovpligtig til pumper med 1 kg kølemiddel eller mere. Det er lovpligtig med eftersyn hvert 2. år, hvis varmepumpen indeholder mindre end 1 kg kølemiddel. Derfor er en serviceaftale vigtig.

Jordvarme kan være det næste hurtige tog du skal hoppe med på. Med en jordvarme pumpe sikrer du dig at få det maksimale ud af jordvarmen som løber under jorden og under dit hjem. Kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør i Thisted og få et tilbud på en Jordvarme pumpe.

Luft til luft varmepumper kan også være her du skal være med. Med en luft-luft varmepumpe suges udeluft ind og sættes under tryk. Indholdet af energi ”trækkes” ud og bruges til at opvarme indblæsningsluften til hjemmet.

Når vi taler en luft til vand varmepumpe så har vi at gøre med udsugningsluften som omdannes til at opvarme vandet i radiatorer eller gulvvarme og på den måde opvarmer husstanden. Det er virkelig smart og grønt på samme tid.

Det får du med en varmepumpe-serviceaftale

  • Årligt serviceeftersyn er lovpligtigt ved mere end 1 kg kølemiddel.
  • Vi sørger for, at alt virker og er rigtigt indstillet.
  • Du optimerer din varmeøkonomi.            
  • Du sikrer, at din varmeinstallation bliver vedligeholdt og virker optimalt.               
  • Du får besøg af en af vores lokale, kvalitetssikrede servicepartnere, når det er tid til dit serviceeftersyn.
  • Vi sørger for nødvendige dokumentation i forhold til myndighederne.

Vælg mellem følgende serviceaftale på varmepumper:

•   Jord-varmepumpe
   Fra 1.985 kr.

•   Luft til vand-varmepumpe
   Fra 1.985 kr.

•   Luft til luft-varmepumpe
   Fra 1.395 kr.

Ring på 97 92 77 24 for bestilling.

Hør om dine muligheder

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at energioptimere din bolig, så tøv ikke med at give et kald, skrive en mail eller udfylde en kontaktformular. Handest VVS tilbyder forskellige løsninger hvad end det måtte være en luft til luft- og luft til vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe. 

Jordvarmepumper er kendt for deres nedgravede slangesystemer, som udnytter varmen i jorden ved hjælp af væskefyldte slanger, der graves ned ca. 1 meter i haven. Jordvarmeanlæg kan fungere som boligens eneste varmekilde, da de er meget effektive året rundt.

Luft til vand-varmepumper er den mest udbredte varmepumpeløsning i Danmark. Disse varmepumper omdanner kold udeluft til lun rumvarme og varmt brugsvand, og de kan tilpasses til din boligs størrelse for at sikre en god varmeøkonomi og en fornuftig installationspris. Der er ikke behov for nedgravning af slangesystemer under installationen af en luft til vand-varmepumpe, hvilket gør denne løsning betydeligt billigere end jordvarme.

Luft til luft-varmepumper er den billigste varmepumpeløsning på markedet, men de kan ikke tilsluttes til en varmtvandsbeholder. De er velegnede til installation i huse uden fordelingsanlæg, sommerhuse eller bygninger, der ikke er beregnet til beboelse, såsom en opvarmet garage eller et værksted. 

Bedre Energi Thisted er din lokale og certificerede energivejleder. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning, tilbud og meget mere. Du kan også vælge, at booke et energitjek. Med et energitjek får du en gemmengang af din bolig, samt muligheder for energioptimering, besparelser og meget mere. 

Vi laver alt inden for:

Vi tilbyder f.eks.: