Gratis badtjek

Den gode start på et nyt badeværelse

Få inspiration og mange gode råd til at skabe dit nye badeværelse

Hvorfor er det en god idé med et gratis badtjek, inden du skal renovere dit badeværelse? Hos Handest VVS - Bedre Bad Thisted vil vi gerne hjælpe dig godt i gang, når du skal lave nyt badeværelse. Det kan være en svær proces og virke meget uoverskueligt, at finde ud af hvor du skal begynde, og hvor du skal slutte. Derfor tilbyder vi et gratis badtjek, som er ganske uforpligtende for dig, det eneste du skal gøre, er at booke en tid. Derefter kommer vi hjem til dig og vurdere dit nuværende badeværelse. Ud fra det, vil vi så fortælle dig om de forskellige muligheder, der er. Det kan for eksempelvis være:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Det er selvfølgelig dine ønsker og behov der er vores første prioritet, så ud fra dem kan vi rådgive og inspirere dig til at træffe de bedste valg. Vi går altid helt ned i de små detaljer, da det oftest er der, den store forskel ligger.

Sammen finder vi de bedste løsninger, der passer præcist til dine drømme om et nyt badeværelse. Hvis du har et ønske om det, så laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse, du drømmer om. På den måde kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Hvis du har brug for inspiration, inden du bestiller et badtjek af din Bedre Bad ekspert, så kan du få en masse gode idéer ved at gå ind på vores galleri og se de mange løsninger, vi tidligere har lavet og tilbyder.  

Vi laver individuelle løsninger!

Handest VVS - Bedre Bad Thisted er din Lokale VVS-installatør. Vi er specialister inden for udvikling og gennemførelse af badeværelser. Vores mange års erfaring med at løse et utal af opgaver for vores kunder, har gjort os til eksperter i både renovering og totalløsninger, vi kan sågar lave en komplet indretningsløsning af din bolig. Der er mange personer, som ønsker sig et normalt badeværelse, mens andre foretrækker mere eksklusive badeværelses løsninger. Nogle har også kun brug for det mest nødvendige, hvor andre gerne vil skabe et rum med komfort, velvære og afslapning. Det er meget individuelt fra person til person, heldigvis står vi i Bedre Bad kæden for mangfoldighed i både vores udvalg af produkter og løsninger. Det vigtigste er, at du kommer med dine forslag og idéer til hvordan dit nye badeværelse skal indrettes. Derefter kommer vi med det oplæg, der er skræddersyet efter din families ønsker og behov.   

Indretning af badeværelset

Vi har her hos Handest VVS - Bedre Bad Thisted lavet en tjekliste under indretningstips, hvor du kan danne dig et overblik over alle de ting, som skal tage stilling til, når du begynder på en renovering eller udvidelse af dit badeværelse. Listen kan godt virke lidt uoverskuelig, men du kan sammen med vores medarbejdere fra Bedre Bad , der er eksperter i renovering af badeværelser, have en konstruktiv dialog og sammen komme hurtigt og nemt igennem den.  

Vi kommer rundt og udfører badeværelser og bryggers løsninger til kunder over hele Nordjylland, Midtjylland, Thy, Vendsyssel og på Mors.

BOOK et gratis badtjek her:

 

Vi laver alt inden for:

Vi tilbyder f.eks.:

Du kan også: