Fjernvarmeservice

Få efterset dit fjernvarmeanlæg – det betaler sig!

Sammen med Thisted Varmeforsyning tilbyder vi at udføre serviceeftersyn på dit fjernvarmeanlæg hvert år. Det sikre dig et anlæg som udnytter energien/varmen bedst muligt, og dermed mindsker dine regninger. Derudover betyder et jævnlige eftersyn af dit fjernvarmeanlæg betyder:

  • Problemfri drift
  • Optimal driftsøkonomi og komfort
  • Løbende vedligeholdelse og forbedringer

Det kan altså betale sig at få serviceret sine installationer løbende, og derfor tilbyder vi professionel servicering af alle typer af fjernvarmelæn. Er anlægget af ældre dato, kan en udskiftning til et nyere anlæg oftest betale sig - her kan vi også hjælpe dig! 

Specialister i fjernvarmeanlæg

Vi FJR-certificeret, hvilket betyder at vi er specialister i fjernvarmeanlæg. Lad derfor os tjekke dit anlæg, så du kan sikre dig mod, at få ubehagelige efterregninger på dit varmeforbrug, fordi installationen ikke er i orden. Faktisk skal der ikke meget til for at det kan koste meget: En defekt termostatventil kan betyde et meget stort og dyrt varmeforbrug.

Vi er med under Thisted Varmeforsynings Varme-Tjek-ordning, hvor du få et lille beløb kan få tjekket din varmeinstallation.

Kontakt os for yderligere information og tilmelding til serviceordningen. Ring på tlf.: 97 92 77 24.

Vi yder fjernvarmeservice til kunder over hele Nordjylland, Midtjylland, Thy, Vendsyssel og på Mors.

Vi laver alt inden for:

Vi tilbyder f.eks.:

Du kan også: