Energiløsninger til din bolig

Træk på vores ekspertviden 

Bedre Energi er din lokale og uvildige specialist, når det kommer til energivejledning. Du kan trække på vores mangeårige erfaring og altid opdaterede viden på området. Du kan stole på, at vores rådgivning er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor tilbyde dig præcis den energiform, der matcher dit behov. Processen er derfor blevet gjort langt mere simpel, da vi har skåret mellemleddet fra.

En energimæssig helhedsvurdering af din bolig

Med Bedre Energi får du vores energivejledning, altid en helhedsorienteret vurdering af din bolig. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen/virksomheden i vores gennemgang. Samtidig har vi blik for, hvordan selv små justeringer af dit nuværende anlæg, ofte kan give dig store besparelser. Disse besparelser, kan jo med god samvittighed bruges på andre vvs eller energi optimeringer, fra Bedre Bad Thisted.

Bliv vejledt af certificeret energivejleder

Hos Bedre Bad Bedre Energi - Handest VVS har vi en Certificeret Energivejleder, der er uddannet på BBA Akademiet. Dette akademi har i samarbejde med Teknologisk Institut, skabt en unik energivejlederuddannelse. Med en Certificeret Energivejleder kan du være sikker på at få den helt rigtige energiløsning, der tilgodeser dine behov. 

Vi styrer hele projektet 

Med totalløsning mener vi også, at fra det øjeblik, du beslutter at omsætte dine energitanker til handling, tager vi hånd om det samlede projekt. Vi involverer relevante håndværkere, leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk og får projektet sikkert i havn. Og du bruger et minimum af tid, penge og energi.

Vi laver energivejleder og implementerer energiløsninger over hele Nordjylland, Midtjylland, Thy, Vendsyssel, Mors og selvfølgeligt Thisted hvor vi hører hjemme. 

Vi laver alt inden for:

Vi tilbyder f.eks.:

Du kan også: