Blikkenslager i Thisted – kvalitetsløsninger der holder

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Handest VVS udfører vi både reparationer og hele omlægninger af både skotrender, fodblik og nye tagrender. Vi har flere års erfaring med blikarbejde, hvor vi har udført alle slags løsninger i blik for vores mange kunder. Vi sætter en ære i at lave gode kvalitetsløsninger for vores kunder, som holder mange år fremadrettet.

Herunder kan du se en liste af opgaver som vi tidligere har løst for vores kunder. Hvis din opgave ikke er på listen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os alligevel – vi kan nemlig meget mere end hvad der står her!

  • Montering, udskiftning og reparation af tagrender og tagnedløb
  • Beklædning af kviste og tage
  • Skifertage
  • Facadebeklædninger
  • Diverse inddækningsarbejde som inddækning af skotrender og skorstene

Bred erfaring med blikarbejde

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Handest VVS mestrer vi det gamle håndværk med blik. Vi skaber løsninger i både zink og kobber. Vi udfører både reparationer og hele omlægninger af både skotrender, fodblik og nye tagrender. Med vores professionelle indstilling og kompetente medarbejdere løser vi blikopgaver i højeste kvalitet. Vi sørger for at opgaven bliver løst indenfor de aftalte rammer. Dvs. til rette tid, kvalitet og pris! Vores kunder er vores levebrød og derfor er det vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse med det arbejde som vi har udført for dem.

Opgaverne løses med følgende materialer:

  • Zink
  • Kobber
  • Aluminium
  • Stål

Alt bliver fremstillet på vores eget blikkenslagerværksted i Thisted efter faste og gennemprøvede principper og med høje krav til kvalitet og økonomi.

Vi udfører blikopgaver over hele Nordjylland, Midtjylland, Thy, Vendsyssel og på Mors.

Tror du vi kan hjælpe? Så kontakt os 

Vælg altid en professionel VVS-installatør til at løse dine blikkenslageropgaver. Når du vælger Bedre Bad - Bedre Energi Handest VVS som din samarbejdspartner, er du sikret høj faglig viden med fokus på kvalitet i arbejdet.

Kontakt os på 97 92 07 24.

Hvis ikke du vælger en VVS'er med fokus på materialevalg og udførelsen af arbejdet, kan det få store omkostningsfulde konsekvenser for dig. Det kan ske ved opgaver som eksempelvis tagrender og nedløb eller inddækninger. Her er der store krav til det rigtige materialevalg og udførsel af arbejdet.

Vi laver alt inden for: