Badeværelser

Bedre Bad Thisted er ekspert i totalløsninger og din genvej til badeværelset fra dine drømme. Du slipper for besværet, når vi omsætter idéerne til virkelighed. For vi koordinerer indsatsen: Lige fra at vi som fagfolk laver indretningsforslag over håndværkernes arbejde frem til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til dit nye færdige badeværelse.

Står du overfor en renovering af det gamle badeværelse og skal have nyt badeværelse, så bør du tage din Bedre Bad installatør i hånden og suge til dig af sparring omkring byggetips, tips og tricks i renovering af badeværelse. Hele installationen af badeværelset skal vi nok sørge for i det omgang vi aftaler og du skal ikke være nervøs. Vi sætter en ære i at installere alle installationer korrekt og lovligt på dit nye badeværelse. Derfor går vi også først fra dit badeværelse når alle installationer er i orden. Kontakt din lokale VVS'er i Thisted for at høre mere omkring dette.

Inspiration til dig

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger.

Kompetent og troværdig rådgivning 

Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Men midt i al begejstringen, så kan du være sikker på en rådgivning, hvor lægger vi hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise. Der er altid fokus på din bolig - og dine behov og ønsker! 

Vi skaber badløsninger over hele Nordjylland, Midtjylland, Thy, Vendsyssel og på Mors.

Læs også om