Skab dit unikke BADEVÆRELSE

Bedre Bad Thisted er ekspert i totalløsninger og din genvej til badeværelset fra dine drømme. Du slipper for besværet, når vi omsætter idéerne til virkelighed. For vi koordinerer indsatsen: Lige fra at vi som fagfolk laver indretningsforslag over håndværkernes arbejde frem til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til dit nye færdige badeværelse.

Står du overfor en renovering af det gamle badeværelse og skal have nyt badeværelse, så bør du tage din Bedre Bad installatør i hånden og suge til dig af sparring omkring byggetips og -tricks i renovering af badeværelse.

Hele installationen af badeværelset skal vi nok sørge for i den omgang vi aftaler og du skal ikke være nervøs. Vi sætter en ære i at installere alle installationer korrekt og lovligt på dit nye badeværelse. Derfor går vi også først fra dit badeværelse når alle installationer er i orden. Kontakt din lokale VVS'er i Thisted for at høre mere omkring dette.

Forny badeværelset med små renoveringer eller totalløsningen

Uanset hvad din badeværelsesdrøm er, så kan vi hos Bedre Bad Thisted hjælpe dig med at komme i mål. Det gælder både hvis det er en opfriskning af det eksisterende badeværelse, små ekstra forbedringer eller en total renovering.

Vi er specialister i at se muligheder frem for begrænsninger, så hvis du drømmer om at pifte stilen lidt op, så kan vi hjælpe dig med en billig makeover af dit badeværelse.

Nyt badeværelse

Er det et helt nyt badeværelse du drømmer om, så kan vi også hjælpe med det. Her vil vi præsentere de bedste løsninger på markedet for dig, så du har et godt udgangspunkt for at vælge de rigtige elementer til dit drømmebadeværelse. Vi kommer gerne forbi og kigger på opgaven og giver dig en pris.

Alle vores priser er alt inklusiv, så du behøver aldrig at være nervøs for ubehagelige ekstra regninger, når du vælger en Bedre Bad løsning til dit badeværelse. Alle vores produkter er tilmed billige i drift, så du heller ikke efterfølgende bliver væltet af dyre forbrugsregninger. Når du f.eks. køber dit nye toilet hos os, er det et vandbesparende toilet – det er godt for både pengepungen og vores miljø.

Dit personlige badeværelse

Ud fra sparring og dialog med jer, som kunde, kommer vi med idéer og designforslag til jeres badeværelsesprojekt. Her giver vi jer kyndig vejledning omkring hvilke løsninger der vil være de bedste for jer, med henblik på jeres behov, rummets størrelse og jeres ønsker både til stil og funktionalitet.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og laver de forbedringer vi i samarbejde med jer bliver enige om, i en kvalitet som i kan være sikre på holder mange år fremadrettet.

Inspiration til dig og dit badeværelse

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger.

Kun de bedste produkter

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Handest VVS går vi meget op i kvalitet. Da badeværelset er et hyppigt brugt rum er det vigtigt at inventaret er holdbart.

Derfor arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetprodukter og -løsninger til badeværelset. Det betyder at kombinationen mellem materialer og godt håndværk stemmer overens, hvilket er afgørende for funktionaliteten og levetiden på dit nye badeværelse.

Kompetent og troværdig rådgivning 

Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Men midt i al begejstringen, så kan du være sikker på en rådgivning, hvor vi lægger vi hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise. Der er altid fokus på din bolig - og dine behov og ønsker! 

Vi skaber badløsninger over hele Nordjylland, Midtjylland, Thy, Vendsyssel og på Mors.