Om virksomheden

Øget ekspertise på gasområdet

I foråret 2014 overtog hovedparten af virksomheden VSM Thy, og hermed fik Bedre Bad Thisted – Handest VVS tilført betydelige specialkompetencer inden for gasområdet. Samtidig med dette fulgte en stor aktivitetsudvidelse, da VSM Thy gennem en årrække har serviceret et stort antal gaskunder – både private og inden for industrien. Firmaets status som servicepartner for Naturgas Midt Nord er fastholdt – også fremover vil firmaet etablere og servicere naturgasanlæg i såvel boliger som i industrien.

Samarbejde, kvalitet og tryghed

Uanset om du repræsenterer en virksomhed eller du som privatperson har behov for rådgivning, er dialog, samarbejde, kvalitet og tryghed essentiel for os for at opnå de bedste løsninger og et godt samarbejde. 

Vi følger nøje den teknologiske udvikling for at være på forkant og for at kunne tilbyde og rådgive om de nyeste, bedste og mest økonomiske muligheder.

Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden

Under navnet Bedre Bad – Bedre Energi er vi en del af en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning.

Mere om os: