Bedre Bad Designstudio

Besøg os i Thisteds nye Bedre Bad butik og showroom for inspiration, råd og vejledning om, hvordan dine badeværelsesdrømme kan gøres til virkelighed. I det lyse, velindrettede showroom kan du finde inspiration til bad og bryggers i mindst 20 forskellige miljøer, som blandt andet består af armaturer, vandhaner, brusere, toiletter og badeværelsesmøbler. Du finder også tilbehør som sæber, shampooer og håndklæder.

Vi har massere af råd og vejledning til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed

Besøg os for inspiration samt for råd og vejledning til, hvordan dine badeværelsesdrømme kan gøres til virkelighed. Vi samler alle trådene omkring badet, og det er grunden til, at vi undervejs i samtalen også kommer ind på f.eks. de nye overflader på sanitet og fliser, der gør badet meget rengøringsvenligt. 

På de mere omfattende idéer og ønsker skitserer vi oplægget i en tegning, som I kan få med hjem. Alle unikke badeværelsesløsninger starter med ideer og inputs fra dig, herefter tilføjer vi vores kompetencer og sammen skaber vi dit nye badeværelse, som efterlever alle dine ønsker og behov - Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Åbningstider for butik og showroom:

Showroom er beliggende i forbindelse med vores butik på Østbakken 62 i Thisted og har følgende åbningstider:

Mandag - Torsdag: kl. 8-16

Fredag: kl. 8-12

Lørdag: Efter aftale

Kontakt os for et møde på telefon 51 17 72 13 

– Vi er altid klar på at åbne butikken efter aftale – også uden for åbningstiden.

Jagter du det unikke badeværelse eller mangler du inspiration til at pifte det nuværende bademilø op, så tøv ikke med at kontakte os. Vi skaber løsninger inden for bad og bryggers i Nordjylland, Midtjylland, Thy, Vendsyssel og på Mors.

Mere om os: