Om os

Handest VVS i Thisted (tidligere VVS J. Handest & Sønner) er en moderne virksomhed med stolte håndværkstraditioner. Vi betjener private og erhverv, og vi er specialiseret i:

  • Ventilation
  • VVS
  • Industriinstallationer
  • Gas- og fjernvarme
  • Blikkenslagerarbejde
  • Bad og bryggers i totalløsninger

Bedre Bad Thisted – Handest VVS ejes af Per Handest, som er 5. generation i virksomheden, som beskæftiger 12 højt motiverede medarbejdere. I forbindelse med fornyelse og ekspansion af virksomheden skiftede vi i 2008 navn fra VVS J. Handest & Sønner.

Vi løser opgaver i Nordjylland, Midtjylland, i Vendsyssel, Thy og på Mors.

VIRKSOMHEDEN

Øget ekspertise på gasområdet

I foråret 2014 overtog hovedparten af virksomheden VSM Thy, og hermed fik Bedre Bad Thisted – Handest VVS tilført betydelige specialkompetencer inden for gasområdet. Samtidig med dette fulgte en stor aktivitetsudvidelse, da VSM Thy gennem en årrække har serviceret et stort antal gaskunder – både private og inden for industrien. Firmaets status som servicepartner for Naturgas Midt Nord er fastholdt – også fremover vil firmaet etablere og servicere naturgasanlæg i såvel boliger som i industrien.

Samarbejde, kvalitet og tryghed

Uanset om du repræsenterer en virksomhed eller du som privatperson har behov for rådgivning, er dialog, samarbejde, kvalitet og tryghed essentiel for os for at opnå de bedste løsninger og et godt samarbejde.

Vi følger nøje den teknologiske udvikling for at være på forkant og for at kunne tilbyde og rådgive om de nyeste, bedste og mest økonomiske muligheder.

Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden

Under navnet Bedre Bad – Bedre Energi er vi en del af en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning. Samarbejdet giver os sparring og den nyeste viden i faget.

Råd og vejledning

Besøg os for inspiration samt for råd og vejledning til, hvordan dine badeværelsesdrømme kan gøres til virkelighed. Vi samler alle trådene omkring badet, og det er grunden til, at vi undervejs i samtalen også kommer ind på f.eks. de nye overflader på sanitet og fliser, der gør badet meget rengøringsvenligt.

På de mere omfattende idéer og ønsker skitserer vi oplægget i en tegning, som I kan få med hjem.

Åbningstider for butik og showroom:

Showroom er beliggende i forbindelse med vores butik på Østbakken 62 i Thisted og har følgende åbningstider:

Tirsdag - onsdag: kl. 11-16

Torsdag - fredag: kl. 11-17

Lørdag: kl. 10-12

Kontakt os for et møde på telefon 50 72 50 38.

Vi skaber løsninger inden for bad og bryggers i Nordjylland, Midtjylland, Thy, Vendsyssel og på Mors.

Mere om os: