Kontakt

Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning, så står Handest VVS - Bedre Bad altid klar til at hjælpe privatpersoner og virksomheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller ved at udfylde nedenstående formular. Vi er altid klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige vvs og energi løsninger. Vi forstår at skabe en klar kommunikation mellem samarbejdspartnere, derfor står vi altid til rådighed, når du har en forespørgsel eller et generelt spørgsmål til et projekt du går og drømmer om eller en opgave du skal have løst.. Vores dygtige fagfolk har mange års erfaring i at løse diverse opgaver og de er til at dele med dig deres erfaring med dig. På den måde kan vi sikre, at du får den helt rigtige hjælp til de spørgsmål og projekter du har i tankerne.

Handest VVS kontaktinformationer

Herunder finder du kontaktoplysningerne på Handest VVS - Bedre Bad & Energi. Du finder både afdelingens adresse, telefonnummer og email. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Uanset om du har et stort projekt i tankerne eller bare et enkelt vvs-relateret spørgsmål.

Bedre Bad - Bedre Energi Thisted - Handest VVS

Østbakken 62
7700 Thisted

Tlf. 97 92 07 24
Fax 97 99 77 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Handest VVS A/S er din lokale Bedre Bad - Bedre Energi i Thisted

Du er i de bedste hænder hos Handest VVS A/S, her kan du får alt indenfor VVS, Badeværelse, bryggers og energi. Få inspiration i vores butik.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Thisted er vi både Certificeret Vådrum installatør og Energivejleder. Det er din garanti for høj faglighed.

Akut hjælp - ring på tlf.:97 92 07 24

Har du brug for akut hjælp i forbindelse med dine VVS-installationer kan du kontakte os. Med vores dygtigemedarbejdere er du sikret professionel service

Skriv til os:

 

Uanset opgavens størrelse kan du frit kontakte Handest VVS. Vi har stor erfaringen med, at løse en bred palette af forskellige opgaver for både private og erhverv. Vi rådgiver omkring og løser mange vvs og energi opgaver. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning til dig. Vores dygtige medarbejdere kan hjælpe og rådgive dig omkring stort set alle vvs-relaterede problemer. Vi sætter en pli i, at kunne levere den bedst mulige rådgivning.

I forbindelse med vores tilknytning til Bedre Bad kæden har vi fået tilføjet et væld af ny viden til Handest VVS. Vi kan derfor trække på vores medlemskab og derved tilbyde vores kunder den nyeste og mest opdaterede viden omkring en bred vifte af emner relateret til vvs og energiopgaver. Kontakt Handest VVS - Bedre Bad Bedre Energi Thisted i dag.

 

Mere om os: