VVS service af anlæg

Undgå driftsstop – få anlægget trimmet

Vi tilbyder serviceeftersyn på alle former for 

  • Ventilationsanlæg
  • Klimaanlæg
  • VVS- og automatikanlæg

Med regelmæssige serviceeftersyn kan din virksomhed sikre sig anlæg med optimal ydeevne og en sikring mod pludselige nedbrud og driftsstop – med tab af produktion til følge.

Servicering og eftersyn

I din virksomhed kan du have anlæg eller instrallationer, som skal serviceres med faste intervaller ifølge lovgivningen. Den del tager vi hos Handest VVS - Bedre Bad Thisted. Sammen med dig kan vi lave en fast plan for servicering.

Udover den lovpligtede servicering udfører vi også almindelig servicering på andre anlæg og installationer. Der er mange fordele ved jævnligt at servicere jeres anlæg eller installation:

  • Bedre og ensartet drift
  • Forbedret driftsøkonomi - herunder mindre energiforbrug
  • Større driftssikkerhed - mindre risiko for dyre nedbrud
  • Længere levetid

På langt sigt er det dermed billigere at vedligeholde end at reparere og anskaffe nyt anlæg eller installation.

Vi udarbejder en plan

Kontakt os for et serviceeftersyn. Ved samme lejlighed kan vi udarbejde en plan med forslag til eventuelle forbedringer og optimeringsmuligheder, så du sikrer dig de økonomiske fordele. Vi tilpasser serviceaftalen på alle måder, så den passer til dit behov, dine anlæg og installationer og så du kan føle dig tryg, sikker og får den økonomiske gevinst.

Vores veluddannede serviceteknikere udfører eftersyn på ventilationsanlæg efter højeste standard og bliver løbende efteruddannet for, at vi altid kan tilbyde dig en af markedets bedste ydelser indenfor ventilationsservice. Vi kender til vigtigheden af en komptent samarbejdspartner som kan servicere dine installtioner og energikilder.

Læs mere på www.vent.dk

En kompetent servicepartner til din virksomhed

Når du vælger Handest VVS - Bedre Bad Thisted som din servicepartner, er du sikret kyndig rådgivning og højt serviceniveau hver gang. Vi har speciale i at vedligholde og yde service for både erhverv og private, og vi overholder altid vores aftaler.

Vi er altid opdateret med den nyeste viden i faget. I vores samarbejde med Bedre Bad - Bedre Energi, har vi adgang til den nyeste viden og har mulighed for sparring med vores dygtige kollegaer. Det gælder både viden om lovgivning, valg af produkter, arbejdsteknikker, mv. Dermed har vi det bedste udgangspunkt for at servicere og hjælpe vores kunder bedst muligt.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har spørgsmål til vores serviceaftaler til erhverv eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag. Vi har en stor viden indenfor faget og står naturligvis klar til at besvare spørgsmål og rådgive.

Kontakt os på 97 92 07 24 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi løser også opgaver for erhvervet inden for: