Gas og Service specialkompetencer

I foråret 2014 overtog vi hovedparten af virksomheden VSM Thy, og hermed fik Bedre Bad Thisted – Handest VVS tilført ekstra specialkompetencer inden for gasområdet. Samtidig med dette fulgte en stor aktivitetsudvidelse, da VSM Thy gennem en årrække har serviceret et stort antal erhvervskunder og industrivirksomheder.

Vælg altid Gasmestre

Vi samarbejder med HMN Gassalg A/S og kendes under navnet Gasmestre. Gasmestrene er VVS-installatører med stor erfaring i installation af naturgas. Når du vælger en Gasmester, er du garanteret kompetent rådgivning, ordentligt håndværk og god service.

Større kedelanlæg

Vores viden og kompetencer kan anvendes forhold til alle de steder i industrianlægget, hvor der anvendes gas. Gennem årene har vi eksempelvis udført en række anlæg med gaskedler op 135 kWh. Her har vi ikke kun projekteret, men også leveret alle tekniske komponenter.

Kontakt for gasservice

Vi servicerer gaskunder over hele Nordjylland, Midtjylland, Vendsyssel, Thy og Mors. Giv os et kald på 97 92 07 24, så kan vi kan give dig kompetent rådgivning og komme frem til en god afale. 

Vi løser også opgaver inden for: